TE KOOP
 
Kantoorruimte - LOMMEL - € 1.150.000
Algemeen

Prijs : € 1.150.000

Adres : Hertog Janplein 45

Gemeente : LOMMEL

Bouwtype : Open

Bewoonbaar opp. : 550 m2

Aantal slaapkamers : 0

Bouwjaar : 2008

Kadastraal inkomen : 5707

Omschrijving

Dit commerciële pand, gelegen in het bruisende hart van Lommel, biedt een zee aan ruimte met een totale bruikbare oppervlakte van circa 550 m², verdeeld over verschillende functionele en licht rijke ruimtes. Het exterieur van het gebouw, met zijn moderne en tijdloze architectuur, straalt professionaliteit uit en is voorzien van een ruimtelijk ingedeelde gevel met grote raampartijen die zorgen voor een aangename werkomgeving binnenin.

Het interieur kenmerkt zich door een heldere en uitnodigende ontvangsthal, waar klanten en bezoekers professioneel onthaald kunnen worden. Door het hele pand vindt u diverse kantoor- en vergaderruimten, afgewerkt met kwalitatieve materialen en voorzien van airconditioning voor optimaal comfort. De kantoren zijn door glazen wanden van elkaar gescheiden, wat een open maar toch privaat karakter verleent aan elke ruimte.

Elk aspect van dit pand is erop gericht om het zakelijke verkeer zo vlot mogelijk te laten verlopen, inclusief de wachtruimtes die comfort en rust uitstralen. Ook technisch is het pand volledig ingericht om aan de hedendaagse bedrijfsbehoeften te voldoen. Opvallend is de hedendaagse en frisse uitstraling die het interieur kenmerkt, mede dankzij de slimme kleuraccenten en de professionele inrichting.

Dit is een uitstekende zakelijke opportuniteit voor investeerders die op zoek zijn naar een stabiele huurder.Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting

Meer informatie
Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht : Ja

Bouwvergunning : Ja

Verkavelingsverg. : Nee

Juridische besl. : Nee

Bestemming : Woongebied

EPC:

Unieke code: 20231127-0011663749-NR-1

Voorkooprecht mogelijk : Nee

Erfgoed : Geen

Overstromingsgevoelig : Nee

Overstromingsgebied P-score : Klasse C

Overstromingsgebied G-score : Klasse C

Comfort

Verwarming : Aardgas

Documenten:
Google maps
Energieverbruik

Toch op zoek naar iets anders?
Laat ons weten wat je zoekt en wij vinden het voor jou!

Zoekt u een nieuw kot?
Wij helpen u om het huidige te verkopen.