35 jaar ervaring in de Limburgse Kempen en Noord Kempen

Savemak is actief sinds meer dan 35 jaar in de regio Limburgse Kempen en Noord-Kempen. Wij zijn centraal gelegen tussen Lommel, Leopoldsburg, Balen en Hechtel-Eksel. Door onze ruime ervaring als vastgoedmakelaar en onze lokale aanwezigheid zijn wij een erkende en betrouwbare partner en bieden onze opdrachtgevers en kopers een onschatbare waarde aan lokale kennis en bijhorende netwerk.

De meerwaarde van Savemak Vastgoed?

Professionnaliteit – Een team van erkende makelaars

Betrouwbaarheid – Meer dan 20 jaar ervaring

Proximiteit – Lokaal netwerk en kennis

Maatwerk – Vastgoed mee-denker

Creativiteit – Wij doen graag dat ietsje meer

Onze professionaliteit: uw garantie als consument

Bij Savemak werken we enkel met BIV erkende vastgoedmakelaars in ons verkoop team. Dit betekent dat iedereen onder een streng toezicht werkt van het Beroepsinstituut. 

Makelaar wordt u niet zomaar. Een vastgoedtransactie is een complex traject dat de nodige kennis vereist. Nadat een stagiair makelaar dergelijk traject met succes aflegt, wordt hij ingeschreven op het tableau van vastgoedmakelaars en wordt de technische kennis elk jaar bijgeschaafd met onder andere 10u permanente vorming om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, de laatste evolutie in de markt en de wijzigingen in de wetgeving. Zo kunnen wij u, wanneer u uw huis wil verkopen, u altijd de beste service aanbieden.

Elke erkende vastgoedmakelaar dient zich aan afspraken te houden die u als consument beschermen.  Alle voorschotten worden op een geblokkeerde derdenrekening geplaatst.

Savemak, een lange geschiedenis en een stevige partner

Dankzij deze lange geschiedenis, is Savemak uitgegroeid tot een stevige en vertrouwde vastgoedpartner in de sector Limburgse Kempen en Noord-Kempen.

 

 • Savemak werd 30 jaren geleden, in 1988, opgericht door Andre Van Bael en Guido Hendrickx en concentreerde zich in de beginjaren voornamelijk op verzekeringen.
 • In 1993 is Steve van Bael, zoon van Andre, in het familiebedrijf gestapt.
 • Al vanaf 1999 is Savemak ook gestart als immokantoor o.a. onder de impuls van Steve en zijn vader.

 • In 2007 heeft Steve de dagelijkse leiding overgenomen.
 • Savemak verhuisde in 2013 naar een nieuw modern kantoor in het hart van Lommel-Kerkhoven. Dit kantoor met een ruime vitrine, is centraal gelegen en straalt de warme creativiteit uit waarvoor Savemak staat.
 • Sinds 2017 worden de vastgoed en verzekeringsafdelingen apart beheert zodat elk team op zijn specialiteit zich kan focussen om u nog professioneler te woord te staan.

Uw vastgoedmakelaar dichtbij u

Vraagt u zich af waarom we ons niet in een centrum gevestigd hebben? Vergeet niet: ons immokantoor ligt precies op het snijpunt van 4 gemeenten: LommelLeopoldsburgHechtel-Eksel en Balen.

 

Maar ook in HamKwaadmechelenPeerMolMeerhoutBree en Beringen staan we voor u klaar met hetzelfde enthousiasme om uw huis te verkopen.

Ons lokale netwerk tot uw dienst

Dankzij onze lokale roots kan u ook gebruik maken van ons uitgebreid netwerk. Het is natuurlijk handig om een koper te vinden voor uw huis, maar ons netwerk kan u ook heel praktisch helpen.

 

Uw woning blijkt niet helemaal conform de vergunning te zijn gebouwd. Wij brengen u in contact met een architect die dit voor u tracht op te lossen. Uw zorgen worden overgenomen. 

De bijzonder zeldzame Italiaanse luster uit uw woonkamer dient verwijderd. Onze klusjesman zorgt ervoor dat deze zorgvuldig gedemonteerd, verpakt én thuis afgeleverd wordt. 

U heeft een bouwgrond die u wenst te verkopen maar u weet niet wat de mogelijkheden zijn. Daarop kunnen wij ook u adviseren. Mogelijk mogen er 2 halfopen bebouwingen op? Om dit uit te zoeken, staan de landmeters waar we frequent mee werken, graag tot uw dienst. 

De woning die u van uw tante erfde staat nog vol met herinneringen maar ook de meubels van tante Maria staan er nog in.
Inboedel waar niemand nog een cent wil voor geven. Ook hier bieden we u een oplossing door een ruimingsdienst

U wenst een optimaal rendement bij de verkoop van uw woning maar uw dak is echter volledig begroeid met mos. Ook een ontmossingsfirma behoort tot ons netwerk. 

De familieboerderij wordt verkocht. Maar door de jaren is er bijgebouwd en verbouwd waardoor er eigenlijk geen actueel plan meer is. Wij zorgen voor een overzichtelijk grondplan waardoor de kandidaat-koper een juiste beslissing kan nemen. Boerderij verkocht!

En, om u helemaal van dienst te zijn, hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare bouwpromotoren die doorlopend op zoek zijn naar geschikte bouw- en projectgronden

Alle voorbeelden hierboven zijn échte verhalen. Contacteer ons om te weten hoe wij u kunnen helpen en om uw eigen verhaal tot een goede eind te brengen!

 

Meedenken is ook op maat werken

 • Wil u uw huis snel verkopen of heeft u net alle tijd van de wereld?
 • Heeft u reeds een nieuwe woning gekocht of moet u nog op zoek?
 • Elke verkoop is anders. Immers uw verhaal is uniek.

Op ons naamkaartje staat ‘vastgoed mee-denker’ en die titel hebben we niet gestolen.

 

Daarom nemen wij onze tijd om u en uw huis te leren kennen, uw nood goed te begrijpen en om te kijken waarmee wij u kunnen helpen. Wij doen graag net iets meer dan gewoon uw huis verkopen. We proberen om u het leven wat gemakkelijker te maken. Dat is werken op maat.

Wilt u meer weten over onze aanpak van uw vastgoedproject?

Dankzij creativiteit: dezelfde maar net iets anders

Laat ons wel wezen: de meeste immokantoren strijden met dezelfde wapens. Dezelfde websites, dezelfde juridische kennis, dezelfde aanpak…
Maar toch niet helemaal!

Daarom proberen we net wat creatiever te zijn in alles wat wij doen. 

 

 • Een opvallend logo doet het goed op de borden naast de weg. Iedereen heeft het full color bord voor uw woning gezien.
 • Een mooie foto zegt veel meer dan een lyrische beschrijving. Om uw woning sexy te laten uitzien werken we enkel samen met een professionele fotograaf.

 • Soms is het nuttig om de kandidaten een goed beeld te geven van wat het kan worden. Wij kunnen u helpen met advies en home staging zodat de kandidaat-kopers zich al thuis voelen.
 • Ook in onze communicatie streven wij ernaar om er zo veel mogelijk boven uit te springen. Tegenwoordig zijn bijvoorbeeld social media onvermijdelijk geworden. Ook daar zijn wij aanwezig op een eigenzinnig manier, gevolgd door een brede community van Savemak fans.