WIE ZIJN WIJ

Savemak is sinds 20 jaar uw vastgoedmakelaar in de regio Limburgse Kempen en de Noorderkempen. Naast onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid netwerk bieden wij u een schat aan lokale kennis van de regio. Ontdek hoe de meerwaarde van Savemak een troef is om uw huis te verkopen. Lees meer over wie wij zijn.

ONS TEAM

Het team van Savemak Vastgoed bestaat enkel uit erkende makelaars met een goede kennis van hun buurt. Ontmoet ons team van Save-Makkers en ontdek waarom zij de beste keuze zijn om uw huis te verkopen. Lees meer over ons team.

ONZE AANPAK

De waarde van uw woning schatten, adverteren, bezichtigen en verkopen. Om eerlijk te zijn: iedere makelaar doet hetzelfde. Zo is het en daar moeten we niet omheen draaien. Maar… wat maakt onze service bij Savemak Vastgoed nu net anders? Lees meer over onze aanpak.

HOE WERKEN WIJ

Omdat wij geloven in het concept “van start tot finish” begeleiden wij u graag van onze (gratis) schatting tot de notariële akte. Ontdek, stap per stap, wat een full service vastgoedmakelaar u te bieden heeft om uw leven gemakkelijker te maken. Lees meer over hoe wij werken.

ONZE EXPERTISE

Uw huis, appartement of uw bouwgrond verkopen? U begeleiden met uw vastgoedproject? Een all inclusive verhuur service aanbieden? Bij Savemak vastgoed hebben wij de ervaring en alle kennis in huis. Ontdek hier wat we allemaal voor u kunnen doen. Lees meer over onze expertise.