Nieuwbouw: met u meedenken vanaf dag één

Verkoop op plan, daar heb je meer dan een standaard verkooppraatje voor nodig.

Het is van het grootste belang om de “sfeer” van het project aan de klant over te brengen.
Om als het ware het project te “vertalen” naar de eindklant.
En vertrouwen is hier natuurlijk essentieel.

Met reeds 20 jaar ervaring in de verkoop van nieuwbouwprojecten kent Savemak alle ins en outs om projectontwikkelaars op diverse gebieden van dienst te zijn.

Per project maken wij een helder verkoopplan waarin zowel de plussen en de mogelijkheden alsook de potentiële valkuilen beschreven worden. Wij denken mee, ontzorgen de promotor en beheren het gehele marketing & sales traject. Hierbij voorzien wij onder andere de foto’s, 3D realisaties en verkoopbrochures.

Alles wordt uitgewerkt in de huisstijl van dit project. Met onze ruime marktexpertise weten wij als geen ander wat er speelt en hoe wij uw project in zijn beste vorm op de markt zetten.

Verder kunnen wij ook de ontwikkelaars helpen vanaf de conceptlaunch. Onze marktkennis en onze feeling van wat precies scoort bij de eindklant, draagt bij tot het succes van het project. Zo realiseren we een vlottere verkoop, net omdat we wat verder hebben gekeken dan enkel de prijzen, plannen en vergunning.

Zo hebben wij de afgelopen jaren al verschillende mooie nieuwbouwprojecten van projectontwikkelaars mogen verkopen.

HUIDIGE NIEUWBOUWPROJECTEN

De Bascule (6% mogelijk)

PEER

Project met 1 handelsruimte en 22 luxueuze maar toch betaalbare appartementen in centrum Peer. Liever beweging voor de deur of eerder een gelijkvloers…. meer lezen

Residentie Adele

LOMMEL

Dit project combineert een rustige omgeving met aanwezigheid van groen met een vlotte bereikbaarheid op wandelafstand tot het bruisende stadscentrum… meer lezen

Woonerf de Groene Savel

BALEN

Woonerf De Groene Savel situeert zich in twee vers aangelegde en vooral verkeersarme zijstraten (Woestijnstraat en Heuvelduinen) van de Savelberg…. meer lezen

“Als zelfstandige in bouwprojecten bleek Savemak de ideale partner om de verkoop van ons vastgoed te verzorgen. Enthousiasme is verzekerd. Alsook initiatief, inzicht in de huidige marktsituatie en advies op maat. Welke stuk voor stuk enorm belangrijk zijn voor onze zaak en nog meer voor onze klanten. Alles samengevat, Savemak is niet te vergelijken met andere makelaars. One step beyond.”

Hans Emmelkamp en Sara Belmans - BE Home bvba

Wie zijn wij?

Het team van Savemak bestaat enkel uit erkende makelaars met een goede kennis van de regio Limburgse Kempen en de Noorderkempen. Onze Savemakkers denken ‘out of the box’ en altijd een stap vooruit. Ook denken wij eerlijk en oprecht mee en gaan hierbij uit van de beste situatie voor de verkopers. Hier komt ons principe “Vastgoed-meedenkers” vandaan.

Door onze meer dan 20 jaar ervaring en ons uitgebreid netwerk zijn wij niet alleen een erkende en betrouwbare partner maar kunnen wij ook aan onze opdrachtgevers en kopers een onschatbare lokale kennis bieden.

Neem contact op

Gerelateerde artikelen

Projectontwikkeling: waarom vroegtijdig een makelaar inschakelen?

Iedereen wil graag op de voor hem of haar perfecte plek wonen en voor iedereen is die perfecte plek weer anders. Locatie, bouwstijl, type woning, prijs, het speelt allemaal mee. Met behulp van een architect kan een projectontwikkelaar een knap staaltje werk neerzetten op een prachtige plek, maar het moet uiteindelijk wel verkocht worden.