Huis verkopen

Als vastgoedmakelaar is uw huis verkopen ons vak. Met onze lange ervaring en ons groot netwerk zijn wij klaar om alle soorten huizen of appartementen te verkopen. Van chalets tot villa’s, van klassiek tot modern, van kant en klaar tot een totaalrenovatie, zowel in de stad als landelijk, zelfs commerciële panden.
Voor elke gelegenheid passen wij onze verkooptechnieken aan en maken wij gebruik van onze expertise. Als immokantoor zijn wij actief in de hele regio van Lommel tot Mol, Leopoldsburg, Hechtel-Eksel, Peer, Bree en Pelt waar wij een adequate terreinkennis hebben.

Bouwgrond verkopen

U heeft een bouwgrond die u wil verkopen? Tegenwoordig is er (nog) meer mogelijk dan enkele maanden geleden.
De overheid, de gemeentebesturen en, nog belangrijker, de burger, streven naar compacter en energiezuiniger wonen. Daarom dat men sinds kort geneigd is om méér wooneenheden toe te laten per hectare dan pakweg een jaar geleden: ideaal voor half open bebouwingen of appartementen bij voorbeeld.

Savemak Vastgoed onderzoekt samen met u wat er mogelijk is op uw bouwgrond. Hiervoor doen we graag beroep op ons netwerk van notarissen, landmeters en architecten zodat we een optimaal rendement kunnen halen uit uw lap(je) grond.

Projecten

Savemak heeft zich ook door de jaren gespecialiseerd in vastgoedprojecten en heeft zich hierin een sterke reputatie opgebouwd.

Wij kunnen projecten volgen van A tot Z, en soms zelfs aansturen, dit steeds in samenwerking met projectontwikkelaars. Heeft u een grond die in aanmerking komt voor projectontwikkeling? Wij kunnen ons brede netwerk aanspreken om een geïnteresseerde ontwikkelaar te vinden. Zijn er nog aanpalende gronden in de buurt? Wij verzorgen het hele traject om de verkaveling rond te krijgen.

U wilt zelf een project ontwikkelen?

Ook bij nieuwbouwprojecten vragen we expliciet om van bij de start betrokken te worden. Wij kennen de markt goed en kunnen onze ervaring met u delen.
Immers, hoe vroeger we in het verkoopproces worden betrokken, hoe vlotter de verkoop loopt.

Uw en ons doel: uw zorgen wegnemen en een complex dossier tot een goed einde brengen.

Verhuren

U heeft een huis of een appartement gekocht om uw geld te laten renderen. Maar een woning zelf verhuren kan veel tijd in beslag nemen. Huurders zoeken, waarvan sommige niet lang blijven, elke keer een plaatsbeschrijving maken… En te weten dat het een onaangenaam verhaal kan worden wanneer de huurders niet betalen of de woning niet goed onderhouden. Of nog erger. Bij Savemak, bieden wij een all-inclusive verhuurservice. Wij zoeken de huurder voor u, checken nauwkeurig hun referenties (inkomsten, waar hebben ze voordien gehuurd, …), zorgen voor de volledige administratie en lossen eventuele problemen op. Kortom, u hoeft alleen maar het geld te ontvangen.