Onze aanpak

De waarde van uw woning schatten, adverteren, bezichtigen en verkopen. Om eerlijk te zijn: iedere makelaar doet hetzelfde. Zo is het en daar moeten we niet omheen draaien. Maar… wat maakt onze service bij Savemak Vastgoed nu net anders?

Creative touch

Naast het persoonlijke aspect werken wij ook graag met een creative touch. 
Dit stralen we uit in ons kantoor, in onze advertenties, tot het advies over uw vastgoedproject of zelfs een hele home-staging. Wij zijn niet (alleen) verkopers, denken graag eens ‘out of the box’ en steeds vooruit. Kortom, doen wij net iets meer om uw huis te verkopen. Dat houdt onze job net zo boeiend. Want vastgoed wordt nooit saai met onze aanpak.

Advies uitbrengen

Vastgoed meedenker is ook een principe dat wij we steeds in het oog houden wanneer we een advies uitbrengen. Eigenlijk is het simpel: we gaan steeds uit van de beste situatie voor u.
En ja, soms is dat niet verkopen, of zelfs niet verkopen via ons. Ook dan zullen we niet aarzelen om u het correct advies te geven. Immers, eerlijkheid duurt het langst. En eerlijkheid, daar gaan wij steeds van uit, wordt geapprecieerd. Maar eigen stoef stinkt… dus laten we onze klanten liever voor zichzelf spreken.