Is dit het juiste moment om mijn woning te verkopen?

Is dit het juiste moment om mijn woning te verkopen?

Velen onder ons hebben door de coronacrisis enkele maanden zeer veel tijd thuis gespendeerd en dat zorgt wel eens voor andere inzichten. Zou u toch graag verhuizen naar een woning met een tuin? Of misschien besefte u net dat de tijd gekomen is om wat kleiner en praktischer te gaan wonen?
Wij merken dat er heel wat vragen en twijfel heersen bij verkopers. Onze vastgoedexpert geeft advies!

Uw woning verkopen na corona

Is dit het juiste moment om mijn woning te verkopen? Gaan de huizenprijzen kelderen? Raakt mijn appartement wel verkocht nu?

Vragen die we tegenwoordig iedere dag horen. Natuurlijk hebben ook wij geen kristallen bol, al merken we vanuit de markt dat er geen reden is tot paniek. Toch leidt dit soort reacties vaak tot een foute waardebepaling van uw woning.

Daarom is het nu meer dan ooit belangrijk om u te laten bijstaan door ervaren experten om zeker te zijn dat u alles uit uw woning haalt.

huis verkopen corona - Savemak vastgoed

Waar let u op wanneer u uw woning wilt verkopen?

Voor u uw woning te koop aanbiedt, is het belangrijk om die laatste klusjes op te knappen. Die vaak vergeten kleine opknapwerken hebben we voor u opgelijst in een eerdere blogpost. Daarnaast vindt u ook een handig artikel met alle tips en tricks om uw woning er zo aantrekkelijk mogelijk te laten uitzien voor een potentiële koper.

Hoe vind ik potentiële kopers voor mijn huis of appartement?

Virtuele walkthrough Savemak Vastgoed

Visibiliteit is cruciaal.

Het is een grote meerwaarde om tijdens dit verkoopproces een expert aan uw zijde te hebben die met u meedenkt, van A tot Z. Niet alleen om u te begeleiden met alle administratie rond een verkoop, maar ook met extra tools voor meer zichtbaarheid zoals een virtuele walkthrough.

De moderne én veilige rondleiding!

Als u besluit uw woning te verkopen met de hulp van onze ervaren vastgoedmakelaars, krijgt u de mogelijkheid om uw woning ook aan te bieden via een virtuele rondleiding. Zeker in deze tijden is het een grote plus voor potentiële kopers om de woning alvast van op afstand te bekijken.

De grootste voordelen:

  • Handig én veilig, zowel voor geïnteresseerde kopers als voor u en uw gezin?
  • Uw woning krijgt extra visibiliteit op deze manier
  • en potentiële kopers krijgen meteen een grondige eerste indruk, waardoor u enkel écht geïnteresseerde mensen over de vloer krijgt.

De video hieronder geeft u een idee van hoe uw digitale walkthrough er kan uitzien.

Visibiliteit is onmisbaar

Naast een eventuele digitale rondleiding in uw woning zorgen we uiteraard ook voor een uitgebreide, professionele fotoreportage en de nodige publiciteit in het straatbeeld, op sociale media, in de lokale pers én verspreid over het internet.

Wij denken met u mee van A tot Z en nemen deze opdracht niet licht op, we werkten hier zelfs een duidelijk stappenplan voor uit. Hoe wij uw huis verkopen in 9 stappen kan u hier uitgebreid lezen.

Appartement verkopen na corona - vastgoed Savemak